我的中心
 
搜索


藉著玫瑰對你說一句”520″@Lancôme L’Absolu Rouge Cream皇牌瑰麗豐盈唇膏 ... ... ...

已有 76 次閱讀 2019-5-20 11:03 |個人分類:化妝


今日係5月20日,即係520,國語諧音中的”我愛你”,係呢個有特別含意的日子,女士們會否係裝扮上加點心思呢?!

Lancôme L’Absolu Rouge Cream皇牌瑰麗豐盈唇膏是一朵能夠搽上雙唇的玫瑰花!

最新推出的「我愛你520」瑰麗豐盈唇膏,包括令人心動的心形限量版,以及瑰麗的玫瑰金限量版;讓女士們於5.20這特別的日子,為摯愛送上這朵獨特的玫瑰,藉此表達濃情愛意!

Lancôme L’Absolu Rouge Cream瑰麗豐盈唇膏(絲滑) (HK$270)

#368 LANCOME ROSE 

按一下頂頭玫瑰花,唇膏自然彈出

心形限量版,望見佢真係會出現心心眼

皇牌經典優雅桃紅玫瑰色調

質地柔滑,上色度高,讚呀!

另一款為2019春夏大勢唇色限量版 (HK$270)

#06 ROSE NUDE 玫瑰裸色

想要自然裸色,呢隻色就岩晒

兩款咁靚唇膏於Lancôme專門店及崇光專櫃獨家發售

產品由品牌提供,內容為個人感受/分享

contact me : gingerszeto@yahoo.com.hk



我試過

我見過

我聽過

我買過

我用過

Like

評論 (0 個評論)

facelist 私人留言

你需要登入後才可以評論 登入 | 註冊