誠邀20位beautylife.hk會員試用一款Biocos鮮維C高濃縮膠原面膜系列

 

 

我的中心
 
搜索


《光澤明亮肌@Kiehl’s》

熱度 2已有 102 次閱讀 2018-9-1 00:50 |個人分類:護膚


最近成日掛住睇電視【延禧攻略】,睇到不眠不休,皮膚都KEEP到好過之前,皆因用了全新Kiehl's升級版醫學雙維他命 C 抗氧亮活精華。
MADE IN USA,售價HK$605 (50ml) + HK$780 (75ml) 
今次支新VERSION將維他命 C的濃度至 12.5%,並增透明質酸。
 質地比平時的精華杰身,但好易推開,亦好快吸收。
 我用了大約2星期,其實嚴重缺眠,沒自制能力地喪睇廷禧攻。期間仲要懶到CREAM都冇搽,只係用TONER同呢支Kiehl's升級版醫學雙維他命 C 抗氧亮活精華。估唔到用完去到黃氣,毛孔又收細左D,最重要係令皮膚更有光澤。
產品/療程及有關資料由該品牌提供,純粹個人分享,信不信由你。
歡迎留言或EMAILcapri_yu@yahoo.com.hk

1

我試過

我見過

我聽過

我買過

我用過
2

Like

剛表態過的朋友 (3 人)

發表評論 評論 (1 個評論)

回復 kleelee 2018-9-3 15:01
nice

facelist 私人留言

你需要登入後才可以評論 登入 | 註冊