誠邀25位beautylife.hk會員試用GOONGBE宮中秘策嬰兒系列產品

 

 

我的中心
 
搜索

《用個靚咀錫爆個女@Kiehl’s》

熱度 1已有 100 次閱讀 2018-8-28 01:55 |個人分類:護膚


生左個,做得最多就係錫爆個女,唔係寵佢果D錫,係堅用咀錫果D錫,所以我都比以前做多左咀部護理。最近,我就用緊KIEHL’S  新出的奶油修護晚安唇膜。
一盒HK$210,有8g。
MADE IN USA,會多左份安全感。
質地是好膏狀,不是軟身的。主要成分公平貿易椰子油 (Fairly Traded Coconut Oil)
含豐富飽和肪酸,能滋潤肌膚,可保濕軟化唇部。另外,仲有野生芒果油 (Wild Mango Butter),可助軟化修復乾燥、脫皮的唇部肌膚。
搽上手,會見到是透明色,質感幾好,有滋潤度,又不油膩。
用後,咀唇不單止得到滋潤,更去掉唇紋,氣味又好,淡淡的,甜甜的。

雖然好多人只會在秋冬乾燥時,才做咀部護理。其實夏天更要做,因為我每晚都要開冷氣訓既人,冷氣會抽到皮膚水份出黎,所以用呢個KIEHL’S  新出的奶油修護晚安唇膜,就唔洗怕訓到一半覺得個咀好乾,要起身飲啖水濕濕咀。

產品/療程及有關資料由該品牌提供,純粹個人分享,信不信由你。
歡迎留言或EMAILcapri_yu@yahoo.com.hk

1

我試過

我見過

我聽過

我買過

我用過
1

Like

剛表態過的朋友 (2 人)

  • Like

    匿名

    Like

  • 我試過

    匿名

    我試過

發表評論 評論 (1 個評論)

回復 kleelee 2018-8-29 17:29
nice

facelist 私人留言

你需要登入後才可以評論 登入 | 註冊