我的中心
 
搜索

唔想成日病?增強抵抗力精明之選,天然之本蜂膠

已有 31 次閱讀 2018-8-22 11:04 |個人分類:健康


唔知係咪年紀大左,近排發覺抵抗力真係差左好多,如果天氣轉換或者唔小心冷親就會好容易病,但好唔容易好返一排又再病過,成日覺得經常好攰咁,究竟有咩方法可以增強抵抗力,唔會咁易病?

我有聽朋友講過蜂膠對增強免疫力好有幫助,所以一直都想試下,我最近有試緊健怡坊天然之本蜂膠,佢可以增強抵抗力、清除體內毒素、舒緩喉嚨不適同鼻敏感徵狀,由於我本身有鼻敏感,所以天然之本蜂膠可以增強抵抗力同時又可以舒緩鼻敏感,真係好岩我的需要!


[imgid=0]


蜂膠具有防禦外物及天然免疫的功效,蜜蜂會由樹木及花蕾上採集,再混入蜜蜂分泌物製造而成。蜂膠能維持蜂巢內環境的清潔,防止細菌及病毒感染蜜蜂社群。蜂膠含多種天然營養素,其中類黃酮是蜂膠保健功效的重要成份,能有效維持健康及增進身體活力。

天然之本蜂膠由紐西蘭製造,絕無人工色素、防腐劑及糖份,可以放心長期食用。每日1-2次,每次1粒,可以增強抵抗力,特別適合好似我呢D抵抗力弱、呼吸系統差的人。



我試食左1個月,感覺鼻敏感問題舒緩左唔少,希望長期食落去可以增強我的抵抗力,唔好成日病,可以重拾健康同精神。



我試過

我見過

我聽過

我買過

我用過

Like

評論 (0 個評論)

facelist 私人留言

你需要登入後才可以評論 登入 | 註冊