我的中心
 
搜索

打造春日櫻花般純潔妝容 ❤ JILL STUART Cherry Blossom 系列

熱度 1已有 389 次閱讀 2019-3-11 15:28 |個人分類:化妝


踏入3月, 又係櫻花季節喇。
櫻花的花語係 "幸福" "純潔" "高尚",是愛情與希望的象徵,
代表着高雅,質樸純潔的愛情。
 
踏入呢個櫻花月份, Jill Stuart 推出限定 [Cherry Blossom 系列]  ~ 
"Mix Blush Compact N" 四色胭脂,  以及 "Lip Blossom" 唇膏。

一向都好鐘意Jill Stuary 嘅高貴包裝, 今次 Cherry Blossom 限定版更以淡粉色的櫻花刺繡和蕾絲紡織的圖案作包裝,真係令人愛不釋手。

Jill Stuart Mix Blush Compact N (HK$300)  

02 fresh apricot 締造明亮清新表情的 orange pink

四款色調, 除咗可以自由混合四種不同色調打造好似櫻花嘅自然紅潤氣息, 半啞緻嘅質感有輕盈霧感效果。 

粉狀好順滑, 而且無飛粉情況㖭, 上色度高。 

連同鑲有 Swarovski 水鑽專用掃, 出街補妝都好方便,

毛質很柔軟, 輕輕掃上就可以打造輕盈柔和嘅胭脂。

我就鐘意混合四色打圈放係蘋果肌位置, 自然得嚟又有提亮感。

Jill Stuart Lip Blossom (HK$200)

38 tulip red 鬱金香般的純真紅 (不含閃粉)

華麗的「花束」作靈感的包裝設計,施華洛世奇水晶點綴束起花束的修形部位,

頂部打開更有鏡子蓋面,非常貼心嘅設計。

亮麗閃耀的新配方, 配合迷迭香萃取液 ♥ 薰衣草萃取液  ♥ 牛油果油, 

有效預防細紋同脫皮, 輕輕一推就充滿水嫩光澤感及透明感。  

好鐘意呢個 tulip red, 自由不誇張, 任何人都合適,而且輕輕一搽顏色已經好出, 保濕效果好好, 就算唔記得搽潤唇膏都可。 


香港都有好多賞櫻花嘅地方, 唔一定要去韓國或者日本㗎, 化個靚靚櫻花妝為你添上春日氣息  。 

d 約埋閨蜜 Jill Stuart 專櫃睇下啦 !

~~~~~~~~~~~~
 
多謝大家收睇, 如果鍾意我嘅分享就快d follow 我啦, 下次見 !
 
歡迎邀約合作試用/試做 ~ 出席活動 ~ 聯絡 ~ 
msceliablog@gmail.com
 
Instagram :  MsCeliaBlog


產品由品牌提供 
 
☆☆☆☆☆☆☆
文章純粹以個人意見真心分享及用後應,
而效果則因人而異, 只供參考.
如需協助或希望獲得更多有關產品資訊, 請直接聯絡該品牌查詢。
如從而引起任何損失或法律糾紛,本人概不負責。
☆☆☆☆☆☆☆









我試過

我見過

我聽過

我買過

我用過

Like

發表評論 評論 (1 個評論)

回復 sweet 2019-4-4 23:39
fs

facelist 私人留言

你需要登入後才可以評論 登入 | 註冊