我的中心

搜索
Beautylife HK 討論區 Beauty 修身 MIOGGI重點瘦身方案
查看: 290934|回復: 30
go

MIOGGI重點瘦身方案  

【Kimchi排毒健腸素】
【Kcal Block熱量阻隔三合一配方】
【Legs Charm排水去腫配方】

有無姊妹試過晒依幾隻瘦身產品?

我只試過泡菜個隻排毒素,甜甜地提子味幾得意.
想試瘦腳個隻唔知work唔work?

cathysee 發表於 2014-9-18 11:23
我只試過泡菜個隻排毒素,甜甜地提子味幾得意.
想試瘦腳個隻唔知work唔work?

Kimchi 係咪可以幫助清宿便? 你覺得效果點呀?

Kimchi排毒素對瘦身都有幫助嗎?

MIOGGI 出左聖誕優惠, 幾款補充品都有買一送一呀

karenlam 發表於 2014-10-10 12:54
Kimchi 係咪可以幫助清宿便? 你覺得效果點呀?

Kimchi粉泡菜係益生菌成份,除左可以清宿便,仲有排毒,改善豆豆皮膚同口氣等等功效

回復 cathysee 的帖子

有無試過Collagen補充粉末? 佢聖誕禮品買滿$1300有一盒Collagen送

karenlam 發表於 2014-11-17 12:24
回復 cathysee 的帖子

有無試過Collagen補充粉末? 佢聖誕禮品買滿$1300有一盒Collagen送 ...

collagen未試過,不過佢gift送既supplememt應該可以自己揀一款

cathysee 發表於 2014-12-5 11:24
collagen未試過,不過佢gift送既supplememt應該可以自己揀一款

我去左MIOGGI買左, 係可以自己揀, 我揀左collagen,
Skincare方面買返用開既肌底液同生命水, 再試下幾款新既面膜,
夾夾埋都過左$2100, 有兩個salad袋送, 兩個袋都幾靚, 好開心

有無人係MIOGGI VIP? 我想知幾錢可以JOIN VIP? 同埋生日有咩禮品送?
你需要登入後才可以回帖 登入 | 註冊

驗証程式 : 8 + 7 =