我的中心

搜索
1Beautylife HK 討論區 Beauty 修身 MIOGGI重點瘦身方案
樓主: karenlam
go

MIOGGI重點瘦身方案  

sand 發表於 2015-6-3 11:26
我都係想試呢隻kcal block, 減下肚腩, $109係邊度買?

我見facebook有介紹, 呢隻kcal block, 而家仲平

singsing 發表於 2015-6-11 17:11
我見facebook有介紹, 呢隻kcal block, 而家仲平

呢隻係減肥既supplement? 有效嗎? 99蚊可以食幾耐?
係咩成份? 有無副作用?

你地有無用左MIOGGI既蜜蜜印花佢? 今個月到期喎

ericalo 發表於 2015-6-25 11:16
你地有無用左MIOGGI既蜜蜜印花佢? 今個月到期喎

我換左了, 我一次過換左mask, hand cream, kcal block, 排水去腫配方.. 清哂~

beautybaby 發表於 2015-6-19 11:01
呢隻係減肥既supplement? 有效嗎? 99蚊可以食幾耐?

我食左幾日, 我覺得幾飽肚, 所以真係會食少左野, 但又唔會餓, 感覺幾好.

holly1234 發表於 2015-6-30 02:08
我食左幾日, 我覺得幾飽肚, 所以真係會食少左野, 但又唔會餓, 感覺幾好.

你食邊隻? 係咪kcal block?
呢隻係咪餐前食增加飽肚感?

beautybaby 發表於 2015-6-19 11:01

Kcal block 係減肥食, 排脂去油, 其實我未食過, 但我見facebook好多人講呢隻

singsing 發表於 2015-7-14 11:33
Kcal block 係減肥食, 排脂去油, 其實我未食過, 但我見facebook好多人講呢隻

我睇過佢介紹,佢係餐前食,除左排脂去油,仲有控制食欲

呢隻排水腫有無sis食過?
各位SIS唔好誤會!「水腫」唔係因為飲得多水,而係因為身體血液循環欠佳,令水分滯留於組織內所引起。
想改善水腫情況,各位SIS不妨try下MIOGGI Legs Charm排水去腫配方!
Legs Charm蘊含多種草本抗氧排水成分,研究證實有助強化血管壁彈性、促進血液循環及排走多餘水分,仿如24小時幫全身上下做運動兼通淋巴!獨立包裝方便食用,每日3粒,K.O.水腫,全身線條出番哂!
產品詳情: http://bit.ly/1zJfJs4
http://www.mioggi.com/zh-hant/home

之前我都有買開MIOGGI既【Kimchi排毒健腸素】
你需要登入後才可以回帖 登入 | 註冊

驗証程式 : 3 + 1 =