我的中心

搜索
1Beautylife HK 討論區 Beauty 修身 MIOGGI重點瘦身方案
樓主: karenlam
go

MIOGGI重點瘦身方案  

cathysee 發表於 2014-9-18 11:23
我只試過泡菜個隻排毒素,甜甜地提子味幾得意.
想試瘦腳個隻唔知work唔work?

想問下mioggi隻泡菜排毒素係點食法既? 點解甜甜地?

ericalo 發表於 2015-1-19 10:59
想問下mioggi隻泡菜排毒素係點食法既? 點解甜甜地?

隻kimchi粉, ba 教可以就咁倒入口食, 又可以沖水飲, 或者加入啫喱/乳酪度食, 佢本身都係提子味, 少少甜, 好易入口

sum456 發表於 2015-1-16 10:19
有無人係MIOGGI VIP? 我想知幾錢可以JOIN VIP? 同埋生日有咩禮品送?

生日月有35折, 今年生日禮物,送左一盒靈芝supplement,原價都要四百幾架

想問下你地覺得Kimchi粉同Kcal block, 兩隻邊隻好d?

sand 發表於 2015-2-9 11:48
想問下你地覺得Kimchi粉同Kcal block, 兩隻邊隻好d?

兩隻都唔同功效, kimchi係排毒健腸道, kcal block你阻隔脂肪, 兩隻都有唔同效果阿

sand 發表於 2015-2-9 11:48

我食個隻泡菜粉,食完可以幫助便便去得順D,清到宿便.
Kcal block我就沒試過, 呢隻係減肥既

cathysee 發表於 2015-3-18 16:03
我食個隻泡菜粉,食完可以幫助便便去得順D,清到宿便.
Kcal block我就沒試過, 呢隻係減肥既
...

kimchi健腸素個隻效果幾好, 如果長期食, 皮膚都會好d

回復 karenlam 的帖子

legs charm呢隻今個星期有特價, 我買左盒試下食一個月, 我見空姐都食

我反而見到呢個, 想試下

sum456 發表於 2015-5-23 18:04
我反而見到呢個, 想試下

我都係想試呢隻kcal block, 減下肚腩, $109係邊度買?
你需要登入後才可以回帖 登入 | 註冊

驗証程式 : 0 + 6 =