我的中心

搜索
Beautylife HK 討論區 Beauty 髮型 頭髮成堆草咁, 可以點補救?
查看: 17192|回復: 11
go

頭髮成堆草咁, 可以點補救?  

之前漂染過後髮質差左好多, 我唔想剪短佢, 可以點補救返我依家每個禮拜都敷下hair mask, 但都好似無咩改善咁

你試下用返d潤d既洗頭水同護髮素, 我用肌馬油個隻好ok呀~

芝芝 發表於 2013-2-17 00:51
你試下用返d潤d既洗頭水同護髮素, 我用肌馬油個隻好ok呀~

未聽過呢隻牌子..有咩特別架?

貓奴 發表於 2013-2-17 01:30
未聽過呢隻牌子..有咩特別架?

係日本牌子黎架, 馬油都係d比較保濕既野, 係日本好hit的

芝芝 發表於 2013-2-18 02:51
係日本牌子黎架, 馬油都係d比較保濕既野, 係日本好hit的

我之前去日本都有買d馬油skin care, sis你講呢隻係邊度買架

o靚模 發表於 2013-2-18 03:21
我之前去日本都有買d馬油skin care, sis你講呢隻係邊度買架

我係glamaevent買架, 平過出面

芝芝 發表於 2013-2-18 03:54
我係glamaevent買架, 平過出面

係網黎架?我睇左都唔見有既?

o靚模 發表於 2013-2-18 05:22
係網黎架?我睇左都唔見有既?

可能個event完左喇, 因為呢個網既event都係有限時架, 你留意住幾時再有啦

芝芝 發表於 2013-2-18 05:37
可能個event完左喇, 因為呢個網既event都係有限時架, 你留意住幾時再有啦

咁得意既我見仲有其他牌子都平好多

o靚模 發表於 2013-2-18 05:54
咁得意既我見仲有其他牌子都平好多

係會有唔同牌子既event舉行架, 會平過出面好多, 有時有d set裝係出面都冇得買添但係d event會限時同埋d野會限量, 所以要自己留意住
你需要登入後才可以回帖 登入 | 註冊

驗証程式 : 3 + 7 =