我的中心

搜索
Beautylife HK 討論區 Beauty 髮型 吹頭係咪好傷頭髮架??
查看: 23294|回復: 14
go

吹頭係咪好傷頭髮架??  

我係日日都吹頭架, 覺得d髮質好似差左咁, 其實吹頭傷唔傷頭髮架??

風筒咁熱,我諗點都會傷掛,所以要搽返d護髮產品

嘉寶 發表於 2012-9-18 13:34
風筒咁熱,我諗點都會傷掛,所以要搽返d護髮產品

你係指吹頭之前要搽野?要搽d咩?

豬仔包 發表於 2012-9-18 13:35
你係指吹頭之前要搽野?要搽d咩?

我會搽Paul Mitchel既順髮凝露囉, 有護髮功效同埋搽左後d頭髮會快乾d, 慳返好多時間, 特別係有時趕住出去返工

嘉寶 發表於 2012-9-18 13:36
我會搽Paul Mitchel既順髮凝露囉, 有護髮功效同埋搽左後d頭髮會快乾d, 慳返好多時間, 特別係有時趕住出去 ...

但搽完之後冇得過水, 會唔會好lup架??

豬仔包 發表於 2012-9-18 13:37
但搽完之後冇得過水, 會唔會好lup架??

唔笠架, 搽完d頭髮會好soft, 同埋有陣西瓜香味, d同事有時聞到以為我噴左香水

嘉寶 發表於 2012-9-18 13:36
我會搽Paul Mitchel既順髮凝露囉, 有護髮功效同埋搽左後d頭髮會快乾d, 慳返好多時間, 特別係有時趕住出去 ...

呢支我都好鍾意ar~8月個glamabox都有比過~連我堆草都可以變返柔順~~~

迷你 發表於 2012-9-18 13:39
呢支我都好鍾意ar~8月個glamabox都有比過~連我堆草都可以變返柔順~~~

glamabox咩黎架??點解有得收咁好既??

豬仔包 發表於 2012-9-18 13:39
glamabox咩黎架??點解有得收咁好既??

係一個類似福袋既禮盒, 入面會有4-5樣唔同既美容產品~個個月都唔同既~咁岩8月就收到呢支野~~

迷你 發表於 2012-9-18 13:40
係一個類似福袋既禮盒, 入面會有4-5樣唔同既美容產品~個個月都唔同既~咁岩8月就收到呢支野~~
...

咁又幾好喎, 可以試完先決定買唔買, 不過咁多樣野咪好貴囉??
你需要登入後才可以回帖 登入 | 註冊

驗証程式 : 5 + 10 =