我的中心

搜索
1Beautylife HK 討論區 Beauty 修身 Oenobiol Topslim
樓主: Jennychu
go

Oenobiol Topslim    

小玉 發表於 2012-11-19 13:11
瘦身飲品? 幾多錢? 係唔係以下呢個網頁呢隻?
http://www.products.sanofi-aventis.hk/Oenobiol/Product/S ...

係, 呢隻叫topslim瘦身輕燒飲, 功效係幫助身體燒脂,係屈臣氏買, $249/一盒有15包, 我買果時仲買兩盒有88折.

小玉 發表於 2012-11-19 13:14
咁你而家仲有無Keep住飲? 除左Topslim之外, 仲有無試埋其他野?

我有keep住飲, 而家都有每日沖一包飲, 同埋晚晚跳半個粒鄭多燕,效果都好好, 而家差唔多減左8磅, 主要係減左手腳,
遲D我想試下佢另一隻remodelant, 希望可減下臀部.

maychu 發表於 2012-12-11 13:24
我有keep住飲, 而家都有每日沖一包飲, 同埋晚晚跳半個粒鄭多燕,效果都好好, 而家差唔多減左8磅, 主要係減 ...

呢個成績好似唔錯, 咁你減左幾耐先減到? 同埋係唔係要keep住飲?

你會唔會試埋另外個2款Oenobiol瘦身產品? 知唔知幾多錢一盒?

小玉 發表於 2012-12-12 08:04
呢個成績好似唔錯, 咁你減左幾耐先減到? 同埋係唔係要keep住飲?

我都買左兩盒呢隻topslim飲啦,剛剛開始飲, 酸酸地都幾好味道,
希望真係有效啦!

maychu 發表於 2012-12-11 13:19
係, 呢隻叫topslim瘦身輕燒飲, 功效係幫助身體燒脂,係屈臣氏買, $249/一盒有15包, 我買果時仲買兩盒有88 ...

我買topslim個時都仲係有兩盒88折呀, 不過一盒好似係得14包, 你係咪睇錯左定係我同係個隻係唔同架??

maychu 發表於 2012-12-11 13:24
我有keep住飲, 而家都有每日沖一包飲, 同埋晚晚跳半個粒鄭多燕,效果都好好, 而家差唔多減左8磅, 主要係減 ...

想問下你跳鄭多燕有無效?? 我都想買黎試下跳, 不過又驚自己無恆心!你另外講個隻remodelant有無試到? 唔知效果有無topslim咁好呢?

Jennychu 發表於 2012-7-17 23:10
今日行屈臣氏, 見到成組架都係Oenobiol 既野, 攞左單張睇,
請問有人飲過嗎?? WORK 唔WORK? ...

我都想試下oenobiol, 成日見屈臣氏放曬出黎,

我見有好多款唔同野, 邊隻work D??

singsing 發表於 2013-1-4 12:24
我都買左兩盒呢隻topslim飲啦,剛剛開始飲, 酸酸地都幾好味道,
希望真係有效啦!
...

個味道好酸嗎?? 我好怕飲酸野, 咁即係唔岩我飲...
屈臣氏有無得試飲架??

oenobiol 我只試過佢沖嚟飲個款, 個味都OK 的,
丸我就未食過, 但朋友試過話WORK, 心思思都想買, 因見屈臣都做買2盒88折
bbchau2008最近的blog文

bbchau2008 發表於 2013-4-3 11:42
oenobiol 我只試過佢沖嚟飲個款, 個味都OK 的,
丸我就未食過, 但朋友試過話WORK, 心思思都想買, 因見屈臣 ...

最近成日都係電視見到Oenobiol個廣告, 攪到我都心思思想買黎試下 搵日去睇睇先.
你需要登入後才可以回帖 登入 | 註冊

驗証程式 : 2 + 3 =