我的中心

搜索
1Beautylife HK 討論區 Beauty 修身 Oenobiol Topslim
查看: 41669|回復: 60
go

Oenobiol Topslim    

今日行屈臣氏, 見到成組架都係Oenobiol 既野, 攞左單張睇,
請問有人飲過嗎?? WORK 唔WORK?

Oenobiol topslim 係咩黎? 有咩用? 飲黎做咩架?

Topslim 我都有飲, OK WORK喎,
我飲左半個月, 我都輕左2磅
佢話係全天然, 無藥性, 無副作用.
不過就好似每日迫你最少飲1.5公升水咁,
皮膚當堂都靚左

不過就好似每日迫你最少飲1.5公升水咁,
皮膚當堂都靚左

我終於買左Topslim啦, 而家飲左幾日, 未睇到效果.
但入落口陣味就幾鐘意, 飲左Topslim次後, 連飲水都好似比以前多左.
都係件好事黎既,
飲多2個星期睇下有冇SLIM D 先.....到時我會再報告上黎!

小玉  我都想知效果好唔好.  發表於 2012-11-19 13:15

oenobiol呢隻topslim真係work?
咩價錢?? 係咪話要keep住飲?

你地講更Topslim係沖濟黎架? 咩味黎架?
飲左半個月就都輕左2磅咁勁, 幾多錢?

早排我見佢做特價都同同事夾份買左一盒試下,
暫時飲左一星期左右, 磅數無乜點減, 但感覺眼腫同面腫減少了,
唔知點解會咁樣??

小玉  特價幾多錢盒?  發表於 2012-11-19 13:13

Jennychu 發表於 2012-7-17 23:10
今日行屈臣氏, 見到成組架都係Oenobiol 既野, 攞左單張睇,
請問有人飲過嗎?? WORK 唔WORK? ...

瘦身飲品? 幾多錢? 係唔係以下呢個網頁呢隻?
http://www.products.sanofi-aventis.hk/Oenobiol/Product/Slimming

holly1234 發表於 2012-7-23 13:10

咁你而家仲有無Keep住飲? 除左Topslim之外, 仲有無試埋其他野?
你需要登入後才可以回帖 登入 | 註冊

驗証程式 : 1 + 7 =