誠邀20位beautylife.hk會員試用23 years old蠶絲美白去皺面瞰及注氧碳酸蝴蝶面膜

我的中心

搜索
Beautylife HK 討論區 Beauty 修身 Svelty S菌28「瘦身菌」
查看: 646|回復: 5
go

Svelty S菌28「瘦身菌」

睇介紹幾好, 成份都好健康, 有無SIS食緊?

主要的瘦身菌種有:

- SMART菌:強效分解脂肪,減少脂肪積累達20%

- EC12菌:專門針對腹部肪肪,明顯收腰減腩

- B3菌:抑制脂肪細胞產生,同時維持良好小腸環境,吞噬腸內油脂

- 160種蔬果酵素:維持腸內狀況,延長SMART菌效能,同時有效排宿便。

之前我睇Yoko FB既直播有講呢個牌子係日本好Hit好紅, 好多模特兒同OL都有食佢地既Supplement.
我搵返佢直播個條片, 你都可以睇睇:
https://www.facebook.com/yokocolumn/videos/vb.275393605808680/1486525131362182/?type=2&theater

我見佢介紹[生酵素X酵母]呢款好似唔錯,
所以之前見萬寧做特價$199, 所以都買左盒試.
本身我覺得無便秘問題, 因為我差不多日日都會有得去,
原來我都有宿便, 食左幾日覺得比平時排得多左同埋頭幾日勁臭.
應該係排緊宿便同排毒, 我就覺得好有效果.

雖然我就無試過呢隻S菌28瘦身菌, 不過我都覺得應該可以.

我對瘦身菌同5黑蒜都好有興趣, 可唔可以一齊食?
我想知詳細少少佢地功效, 可以講多少少嗎?

我都有朋友食緊 Svelty產品, 佢都係幾樣咁食, 我記得有瘦身菌, 5黑蒜定生酵母我唔記得了, 佢話食左個人感覺宿便無哂, 無咁易生瘡, 感覺瘦左, 所以我都會跟佢一齊買.

我近期係FB 見到 Yoko Tsang 介紹日本買返黎 Svelty生酵素, 好吸引, 搞到我想試生多酵多D.

好似幾好咁
kleelee最近的blog文
你需要登入後才可以回帖 登入 | 註冊

驗証程式 : 3 + 10 =