誠邀20位beautylife.hk會員試用23 years old蠶絲美白去皺面瞰及注氧碳酸蝴蝶面膜

我的中心

搜索
Beautylife HK 討論區 Beauty 美容 日本AX 打斑膏
查看: 337|回復: 4
go

日本AX 打斑膏

有無SIS用過呢支AX打斑膏, 睇雜誌介紹話日本好好賣, 唔知香港有無得買.

有呀, 我都有買黎用, 先前係萬寧做緊優惠, 又買滿$300又有9折, 所以我買左黎用, 感覺幾好, 唔笠, 吸收算快, 同埋百幾蚊一次, 值得一試!

Derriemy 發表於 2017-1-11 10:10
有無SIS用過呢支AX打斑膏, 睇雜誌介紹話日本好好賣, 唔知香港有無得買.

呢支係萬寧有, 之前都見有SIS話呢支AX打斑膏幾好用, 已經入手用緊第2支.
D痘痘印已經退左, 而D斑斑都明顯淡左好多, 而且潤而不笠, 好用呀.

beautybaby 發表於 2017-1-18 10:08
有呀, 我都有買黎用, 先前係萬寧做緊優惠, 又買滿$300又有9折, 所以我買左黎用, 感覺幾好, 唔笠, 吸收算快, ...

我都見佢係日本產品, 而且講明係藥用,
咁即係具「醫藥部外品」認證, 其功效得到認可.

百幾蚊真係唔貴, 雖然色斑最快最有效既方法係打Laser,
不過都唔平, 而且都有風險, 所以我寧願用返D外用既美白淡斑去印既產品.
雖然效果會比較慢, 但外用起碼安全好多, 同埋最緊要就係要每天防曬,
先有效預防同阻止色斑形成.

呢支AX 打斑我都有用, 最初我係日本買, 之後我係香港買, 我本身好多斑, 我用左我覺得有淡到, 搽左BB Cream都唔太覺, 先前搽BB Cream都仲見到好多斑, 所以我會keep住用
你需要登入後才可以回帖 登入 | 註冊

驗証程式 : 2 + 10 =