誠邀13位beautylife.hk會員試用Skin Ceramic驢奶高效精華面膜(2盒)

我的中心

搜索
Beautylife HK 討論區 Gossip 吸塵機一問!!!
查看: 1436|回復: 4
go

吸塵機一問!!!  

有無人用過伊萊克斯吸塵機, 我係FB見到呢款ZPF2320TP好吸引, 又有3款配件包埋, 又可以吸床. 不過唔清楚幾錢?

https://www.facebook.com/ElectroluxHongKong/videos/1167089709981032/

你想搵咩功能既吸塵機, 有線? 無線? 二合一? 可以吸塵蟎... 伊萊克斯呢幾個月都出左好多新機.

Derriemy 發表於 2016-9-7 11:58
有無人用過伊萊克斯吸塵機, 我係FB見到呢款ZPF2320TP好吸引, 又有3款配件包埋, 又可以吸床. 不過唔清楚幾錢 ...

我見FB個Post到都有人問價錢, 建議零售價$2398, 係百老匯/豐澤應該都會有折.呢部都幾好, 性價比高物有所值, 可以考慮.

beautybaby 發表於 2017-1-11 10:33
你想搵咩功能既吸塵機, 有線? 無線? 二合一? 可以吸塵蟎... 伊萊克斯呢幾個月都出左好多新機. ...

最近我正想買部吸塵機, 考慮緊 Electrolux / Dyson.岩岩睇左 Electrolux 個Facebook, 真係有幾款新吸塵機.
我見佢2合1個款出左最新型號好似好正咁, 黎緊同老公去睇睇.

伊萊克斯2合1出到第7代, 超正, 呢部配埋個床扒, 可以吸床吸塵蟎, 個扒頭仲有 UV 紫外燈黎殺菌.
SLG 測試結果顯示床上清潔表現NO.1*,更獲英國防敏協會「Seal of Approval」認證,能有效將床褥和被鋪上的致敏源清除。
https://youtu.be/fMNhl1OS9Ts
你需要登入後才可以回帖 登入 | 註冊

驗証程式 : 6 + 4 =