誠邀13位beautylife.hk會員試用Skin Ceramic驢奶高效精華面膜(2盒)

 

 

我的中心
 
搜索
Beautylife HK 討論區 Gossip 容祖兒全新形象 預告「全裸」
查看: 1730|回復: 0
go

容祖兒全新形象 預告「全裸」

Rank: 2

發表於 2016-6-16 18:08 |顯示全部帖子

入行17年,容祖兒形象多變,35歲的她多年勇於嘗試不同的造型。近日她在fb上載一段歷年演唱會及唱片造型的視頻,預告她今年會玩「全裸」。她在視頻中表示﹕「入行17年,每一年我都有獨特嘅形象;今年,我會Nude!」

今次Joey竟然預告會「全裸」,仲呼籲粉絲要「密切追蹤」,到底今次Joey點樣突破自己呢?真係要拭目以待!


支持左容祖兒咁多年,佢好多嘅形象都令我好深刻,仲記得佢初入行時不斷俾人攻擊她的樣貌,到今時今日成為樂壇天后,克服所有困難,真係需要無盡勇氣,

佢曾經話過:「我每天都因為唔夠靚而俾人鬧,所以每日都努力到常人無法忍受嘅狀態,喺健身房邊練邊哭」。可見表面堅強的佢,背後都有脆弱的一面,以下一篇文章道出了祖兒的心路歷程。


http://women.fanpiece.com/nudebeautybeast/%E6%9C%89%E7%A8%AE%E5%8B%87%E6%B0%A3-%E5%8F%AB%E5%AE%B9%E7%A5%96%E5%85%92-c1231388.html

gglamgina最近的blog文
你需要登入後才可以回帖 登入 | 註冊

驗証程式 : 6 + 9 =