我的中心
 
搜索
Beautylife HK 討論區 Beauty 美容 最新逆齡緊緻肌膚療程Profhilo®,告別Botox,拒絕生硬 ...
查看: 1985|回復: 0
go

最新逆齡緊緻肌膚療程Profhilo®,告別Botox,拒絕生硬表情!

Rank: 3Rank: 3

發表於 2019-6-14 13:54 |顯示全部帖子



相信大家成日都聽過Botox或者肉毒桿菌,就係果種你想減皺紋,令到塊面緊番少少果類針劑,但係點解打Botox既然咁多功效咁有用處,都係咁多女仔抗拒打?就係因為佢會造成面部表情彊硬,亦係人地成日講既「膠面」。當你笑果陣時你既某部份肌肉係郁唔到,從而減少皺紋出現既機會,但自此最真實既你亦都開始遠離。

Botox打到悶?試下全天然既Profhilo!XD

呢家有種新野叫做Profhilo®,呢個療程可以話係真正既抗衰老專家,因為佢係全球唯一可以做到增加彈力蛋白的高濃度透明質酸,而且所激活的肌底細胞比一般的高出12倍。真正達到100%純天然
不膠、不硬、不假、不影響表情同埋不改變輪廓,而且亦都唔係填充劑或者肉毒桿菌素。因為佢本身就係一種能夠純綷激活同埋活化你細胞既療程,等肌膚隨著時間慢慢變好同埋亮白。

Profhilo®可以令你肌膚既膠原蛋白、彈性蛋白同脂脂肪細胞徹底激活!

因為膠原蛋白決定肌膚柔嫩、飽滿度,而彈性蛋白決定彈力、緊緻度。皮膚結構既骨架,係長期紫外線的傷害後,佢地會逐漸崩解減少,變得無哂彈性。市面上的產品唔係淨係識重建膠原蛋白,就係淨係識重建彈性纖維,好似起樓咁得橫樑而無支柱,最後會點?咪就係會霖樓囉。只有Profhilo®先可以做到以上兩個功效,所以最突破性既產品非Profhilo莫屬。

咁我去左邊到做Profhilo?全香港唔係得好多間有架渣XD







因為Profhilo呢個產品出左無耐,算係革命性既產品,全香港唔係好多地方都有,就算有,都唔係每一個治療師既手法都咁熟稔。再者,Profhilo既注射方法唔係簡簡單單打入去就算,而係要預先畫位之後再逐點逐點打,所以有一定既技術要求。

做得女仔如果想要最好最平效果既療程,當然要四圍google同埋貨比3家咁樣搵啦,始終好野唔會係地下汁到既係咪先啦XD。係旺中有間美容中心開左差唔多20年,環境雖然比唔起D記M記又有海景又華麗,但係「麻雀雖小,五臟俱全」,入面好乾脆而且治療師非常之細心。我入到去仍會觀察下我,同下我傾下近況交流下,比哂專業意見,等我完全深思熟稔哂所有野先幫我做,有心既人一相處落就咩事。好明顯佢地既目標係想同唔同既客戶打好長遠既關係,務求令到佢地有更好既精神或者狀態示人,真係非常之有心。

有興趣既朋友可以去呢個網睇下啦~

http://www.cutis.com.hk/



akayuyuyu最近的blog文
你需要登入後才可以回帖 登入 | 註冊

驗証程式 : 0 + 0 =