誠邀20位beautylife.hk會員試用ItʼS SKIN花妍細胞鎖水活肌系列

 

 

我的中心
 
搜索
Beautylife HK 討論區 Trade 暗瘡分享 (有圖 )
查看: 1599|回復: 0
go

暗瘡分享 (有圖 )

Rank: 2

發表於 2016-9-17 14:27 |顯示全部帖子

係咪估吾到我以前成日都生甘多喑瘡呢? 呢張圖已經係小意思啦! 暗瘡生完又生的確令人好煩躁,我之前同人講,佢地吾信! 宜家有圖有真相! 而且圖片冇任何修飾! 自從用左海藻矽針,再加正確護膚品先好返!


Belle House 同其他賣護膚品店或者美容院有咩唔同?一於話你知


駐守Belle House美容師以前做開美容,有豐富美容經驗。美容師以前每日接觸唔同皮膚問題既客人,所以好清楚皮膚分析呢樣野係幾甘重要! 唔係人做你又做,要睇下每個人皮膚情況,如果唔識睇皮膚,點可以幫到客人改善呢?我地唔係求其賣d產品出去俾客人就算,每件產品都親自試過,希望介紹岩既產品俾客人,而且係可以改善皮膚。自己以前都一直俾喑瘡困擾,所以好清楚你地既心情。正確護膚同使用適合自己護膚產品係非常重要的。


我地係賣專業知識同貼心服務的良心小店。設有海藻矽針零售同Facial, 單次收費! 價錢非常平民! 明碼實價! 絕不硬銷!絕不取巧!


Whstsapp查詢或預約
☎️☎️6755 3992 / 6748 6370

地址:尖沙咀加拿芬道41-43號 solo building 308

facebook:www.facebook.com/BelleHouseHK



bellehouse最近的blog文
你需要登入後才可以回帖 登入 | 註冊

驗証程式 : 7 + 3 =