最新產品試用
  • 產品:
    保濕面霜 + 洗髮沐浴露
    保濕面霜 + 潤膚乳液
    保濕面霜 + 舒緩保濕乳
    名額:
    25名
    試用日期:
    04-01至17-01
    截止報名:
    24-01-2017  已截止
     
    立即登記
  • 產品:
    鮮維C高濃縮膠原深層補水面膜
    鮮維C高濃縮膠原亮白修護面膜
    鮮維C高濃縮膠原緊緻抗皺面膜
    名額:
    20名
    試用日期:
    28-12至03-01
    截止報名:
    21-01-2017  已截止
     
    立即登記
  • 產品:
    份子釘滋潤保濕急救精華乳 40ml
    份子釘滋潤保濕急救面霜 50ml
    份子釘滋潤保濕急救面膜 22g x 5pcs
    名額:
    20名
    試用日期:
    21-12至27-12
    截止報名:
    27-12-2017  已截止
     
    立即登記
  • 產品:
    魚子雙效修護乳液 150ml或魚子雙效修護面霜 50ml
    名額:
    20名
    試用日期:
    14-12至29-12
    截止報名:
    20-12-2017  已截止
     
    立即登記
 
 
 
Home > Blog > 想要好肌膚唔好靠估吓估吓,靠Skin Snap最實際!

想要好肌膚唔好靠估吓估吓,靠Skin Snap最實際!

如果講小妹嘅個人護膚方法呢,其實我一直只著重眼前所見到的,因為只覺得皮膚比較乾,同色斑較多和有d膚色不均!所以屋企內的護膚品,先會以美白及保濕的為主!

 

但其實講真,每個人對自己嘅肌膚問題,又認識幾多呢?但如果而家話你知,無論何時何地用智能電話download一個app,就可以好詳細咁知道自己肌膚有咩問題,係咪覺得非常方便呢?!!!

 

講到咁巴閉,仲唔講邊個app?!就係“gratus” app啦!


 

Download呢個app後,就可以用其最新功能“Skin Snap” AI透析肌底,佢嘅重點係運用AI+專家智慧做到皮膚分析,比對20,000多個亞洲女性肌膚數據,幫你揾出最到位嘅醫生認可的美肌方案!

 

而用Skin Snap前,都要輸入簡單的個人資料(如年齡啊),就可以開始啦!為得到更準確的皮膚數據分析,做前還是先卸妝及揾個有足夠光線的地方啊!



 

首先自拍三張相片,包括正、左及右側邊


 

之後就靜心等候結果,當有結果後,佢會send SMS嚟,click番入條link度,就可以知結果了!


 

小妹嘅結果出爐啦,出賣年齡系列呢!但為比大家知更準確結果,比大家知我幾多歲tim!

 

個result有開心,亦有唔開心!

 

估唔到我平時最concern嘅斑斑同皺紋,竟然比真實年紀細10年,但緊緻度,就比真實年紀大兩年了!哎吔!平時護膚只做保濕同美白,雖則見效但都係唔足夠,忘記了去到呢d年紀,要保持一定的緊緻度,肌膚才算完美!而且,報告中仲會指出您邊個位置唔夠緊緻,太好了!



最後,Skin Snap更會提供日常護理小貼士給您,教您點樣在日常生活中,預防膠原流失。

 

當然仲有專業嘅醫美方案推薦啦,令您作出更美好的改善呢!今次佢就推薦我預約試做Reenex嘅膠原自生療程呢!令我可以由肌底生番d膠原bb出嚟,令肌膚緊緻番d呢!

 

其實呢個Skin Snap真係好實用又方便,我原以為自己一直用嘅護膚品已經好夠用,原來唔係ga!好彩有Skin Snap打救吓我,教我護理肌膚如何對症下藥!

 

好!小妹遲d會試Skin Snap推薦嘅Reenex膠原自生療程,睇吓做完呢個療程後,緊緻度可唔可以有所提升呢!做完再話你哋知,等我啊…

 

 

你哋都快d download gratus app免費體驗Skin Snap (https://www.gratus.com.hk/s/9MVWRE) 啦!


 

 
 
COMMENT
 
sweet
 
nice
×

修改

×

回覆

私人
 
RELATED TOPICS