最新產品試用
  • 產品:
    保濕面霜 + 洗髮沐浴露
    保濕面霜 + 潤膚乳液
    保濕面霜 + 舒緩保濕乳
    名額:
    25名
    試用日期:
    04-01至17-01
    截止報名:
    24-01-2017  已截止
     
    立即登記
  • 產品:
    鮮維C高濃縮膠原深層補水面膜
    鮮維C高濃縮膠原亮白修護面膜
    鮮維C高濃縮膠原緊緻抗皺面膜
    名額:
    20名
    試用日期:
    28-12至03-01
    截止報名:
    21-01-2017  已截止
     
    立即登記
  • 產品:
    份子釘滋潤保濕急救精華乳 40ml
    份子釘滋潤保濕急救面霜 50ml
    份子釘滋潤保濕急救面膜 22g x 5pcs
    名額:
    20名
    試用日期:
    21-12至27-12
    截止報名:
    27-12-2017  已截止
     
    立即登記
  • 產品:
    魚子雙效修護乳液 150ml或魚子雙效修護面霜 50ml
    名額:
    20名
    試用日期:
    14-12至29-12
    截止報名:
    20-12-2017  已截止
     
    立即登記
 
 
 
Home > Blog > 奢華地用在臉上吧@Atreus 24K黃金極緻奢華套裝試用

奢華地用在臉上吧@Atreus 24K黃金極緻奢華套裝試用

大家用開咩產地嘅護膚品,其實而家好多唔同產地嘅護膚品都經已好好,其中一個國家就係泰國嘅護膚品啦!近呢幾年去泰國旅遊,發現嗰度d女仔,愈來愈靚,膚色仲愈來愈白淨,所以泰國嘅護膚品,真係功不可沒的!

 

近排小妹又有機會可以試到呢set嚟自泰國的Atreus 24K黃金極緻奢華套裝,包括Atreus 24K黃金眼膜Atreus 24K黃金極緻精華,睇吓呢兩款嚟自泰國嘅護膚品,有咩驚喜比到我先!

 

 

可能街上太多假貨,所以每款產品都有QR CODE,以防真呢!

 


好,等小妹先試吓Atreus 24K黃金眼膜先!


 

 

產品簡介:Atreus 24K黃金眼膜,珍貴黃金提取物能促進血液循環、提高新陳代謝,緩解眼部皮膚老化; 成份可緊實眼周肌膚,幫助改善皮膚暗沉及提亮去黃氣; 天然植物精華有去除老廢角質的功效,細嫩肌膚及增加皮膚保濕力,幫助修及填補眼部細紋,讓眼部肌膚更亮澤緻,延緩肌膚衰老。



 

使用方法:潔臉及爽膚後,把眼膜放在眼下位置,敷約15-20分鐘,後輕輕將精華拍打至吸收即可

 

金色嗰d係咪黃金啊?!同埋一讚呢隻eye mask幾好,我貼咗係手上,係咁旭都唔會好易話走咗位!

 


其實小妹本身都唔算有眼袋,但黑眼圈就比較明顯,第一次用完,已明顯見黑眼圈比之前淡色咗,同埋眼下亦有收緊感覺!眼下的膚色亦明顯提亮了!冇之前咁瘀瘀黑黑。


 

之後就試埋Atreus 24K黃金極緻精華

 


產品簡介:Atreus 24K黃金極緻精華含金縷梅萃取物、岩藻糖、六胜肽、苦參根萃取物、脹果甘草根萃取物、透明質酸鈉及金箔,能高效導入肌膚底層,重新啟動肌膚細胞再生,增加肌膚彈性,緊緻面部肌膚,改善鬆馳情況,補濕,撫平細紋,減淡眼袋,褪黑美白收細毛孔,締造極緻無瑕年輕美麗。

 

 

使用方法:潔臉及爽膚後使用,吱適量在臉上輕輕按摩至吸收即可

 

吱出嚟又水gel狀吓,所以勁易推開!同埋裡面真係有金箔的!之後按按吓,d金箔就已比皮膚吸收曬,隻手水潤咗好多!又唔笠!

 

 

再試上臉先,真係勁易推開!

 


用咗兩星期有多啦,皮膚真係有明顯的改善!第一樣係明顯見臉上的色tone係完全唔同咗,至少白咗兩度,鼻翼兩邊的毛孔,亦明顯比之前細咗好多,皮膚亦有飲飽水的感覺,脹卜卜!呢排亦發現乾紋少咗好多啊!

 

呢支Atreus 24K黃金極緻精華一物多用,一支精華可改善皮膚多種瑕疪,超like

 

 

有咗Atreus 24K黃金極緻奢華套裝,就唔駛驚任何歲月問題啦!

 

 

銷售點:AbouThai 阿布泰國生活百貨

 

以上產品及產品資訊,全部由品牌提供

 

 
 
COMMENT
 
×

修改

×

回覆

私人
 
RELATED TOPICS