最新產品試用
  • 產品:
    Cleanser 100ml 及 Night Cream 40g 及 Toner 120ml
    名額:
    30名
    試用日期:
    18-10至24-10
    截止報名:
    12-11-2017  已截止
     
    立即登記
  • 產品:
    ItʼS SKIN花妍細胞鎖水活肌爽膚水 140ml或ItʼS SKIN花妍細胞鎖水活肌面霜 50ml
    名額:
    20名
    試用日期:
    31-08至06-09
    截止報名:
    13-09-2017  已截止
     
    立即登記
  • 產品:
    JOY-IN 10000億K-1植物性乳酸菌
    名額:
    25名
    試用日期:
    07-07至16-07
    截止報名:
    29-06-2017  已截止
     
    立即登記
  • 產品:
    Rucipello 牙膏
    名額:
    20名
    試用日期:
    24-05至02-06
    截止報名:
    17-05-2017  已截止
     
    立即登記
 
 
 
Home > Blog > Beauty > 拍拍水嫩好肌色@Straw 保濕海棉棒 拍拍樂試用

拍拍水嫩好肌色@Straw 保濕海棉棒 拍拍樂試用

大家平時用爽膚水時,有冇做吓d拍打動作,令佢吸收得好,令肌膚更水嫩飽滿呢!

不過有時真係趕時間又懶得做呢個動作的!但如果一件小儀器,可以將呢個step轉去睇電視時做,會唔會更方便同更有效率呢?

小儀器呢?就係佢啦 ~~ Straw 保濕海棉棒 拍拍樂


輕鬆使用,最細小的部分也能輕輕一擊,拍打出的水潤肌膚,從鼻翼周圍等細小的部分到身體每個地方都可以使用,乾淨、衛生、均勻,口碑非常好,一上市變受到火熱追捧!日本女生大愛


富有彈性的輕柔棒棒糖狀的海綿,愉悅的使用體驗!


講多無謂,等小妹親身試用吓,睇吓係咪真係咁好用呢!



化妝水拍拍拍,體驗面膜新形式,沒有吃飽水的海綿是硬的,就跟小日本的潔面巾一樣,泡了水會變軟,雖然化妝水用量需要的比較多,但是拍完後像做了一個化妝水面膜,使化妝水的功效發揮到最大,完全滲透,之後再搽臉霜,

 

皮膚水水嫩嫩,很適合馬上入秋的季節和簡單用手和化裝棉拍完的效果完全不一樣!這個海綿棒棒的簡直就是化妝棉的替代品,它添加了蛋白纖維,2次清潔皮膚的時候,還可以有效護膚,不會因為跟皮膚摩擦,導致對錶皮的傷害!



真係會比平時的化妝綿吸多好幾倍的化妝水,但濕透後的海綿會有好多倍的儲水能力



小妹睇電視時就拍,拍了大約10分鐘,海綿還是軟軟的,臉部依然有化妝水,儲水量驚人啊!


臉部每一吋肌膚都好合臉型喎!就算連下巴的肉,都可以拍埋!令佢firm d呢!


而用完後的保養方法:建議洗洗,水溫亦不要超過60度,否則會損壞海綿的彈力,如果海綿髒了可以使用中性清洗液清洗,之後放在通風或有陽光的地方吹乾就可以下次再用了!



拍完10分鐘,臉部感覺firm咗同膚色均勻曬,真係好似做咗個mask咁喎!水潤效果唔錯喎!啱曬成日話自己好忙,但又冇時間做護膚的人,因為只要在睇電視時間,抽出一隻手10分鐘,就有幾好嘅效果,真係唔會浪費一分一秒時間呢!仲要咁鬼平,賣hkd38.00咋!買番支在家看門口都好啊!



Straw 保濕海棉棒 拍拍樂 在"My Princess HK 我的公主" : https://www.myprincessyoyo.com/product-3675.html 有售!有興趣可以買番支嚟試吓!



以上產品及產品資訊,全部由品牌提供
 

 
 
COMMENT
 
Cherry
 
MR.MOON: NICE
  
MR.MOON
 
NICE
×

修改

×

回覆

私人
 
RELATED TOPICS