最新產品試用
  • 產品:
    JOY-IN 10000億K-1植物性乳酸菌
    名額:
    25名
    試用日期:
    07-07至16-07
    截止報名:
    29-06-2017  已截止
     
    立即登記
  • 產品:
    Rucipello 牙膏
    名額:
    20名
    試用日期:
    24-05至02-06
    截止報名:
    17-05-2017  已截止
     
    立即登記
 
 
 
Home > Blog > Relationship > 第2次發育@NuBrest Premium星cup版波動丸

第2次發育@NuBrest Premium星cup版波動丸

女人嘅終生事業,唔好以為係男人,男人都好緊要,但呢3樣嘢係最基本囉!就係減肥、keep住樣靚和身材正!有最基本呢3樣嘢,唔愁冇男人啦!

 

靚同唔靚,可以靠化妝,但身材,只能靠push bra,但唔多化算,始終會有穿崩的一天,如果要去到呢個地步,有邊個想呢?

 

亦都唔係話嘢嘢事業線都要有3吋以上,咁勁!但豈碼望落去,都要有番嗰適量嘅咪,望落去,都好睇好多的!

當大家想豐胸時,會用咩嘢方法呢?而小妹我就有時會食吓同飲吓以下呢d食物,希望可以有豐胸效果,但間唔中先食一兩次,能夠令咪咪大幾多,就真係見人見智啦!

 

 

另外豐胸產品,我亦試過搽上身的,但效果比較皮毛,冇預期中升cup得咁快,而內服豐胸丸,小妹就未曾試過了!

 

但近排就有機會試到 NuBrest Premiumcup版波動丸!唔知升cup得快唔快呢?睇我以下試用成點啦!

 

產品簡介:NuBrest係來自美國的專業家用豐胸品牌,研制了一系列的星cup版”波動系列”,而今次所試用的波動丸,也就是其中之一,而此產品內含黑豚胎盤素獲科研証實,能活化人體端粒酶,修復受損及老化乳房細胞更生年輕。並加入琉璃苣油及月見草油,促進乳房第二次發育,活化胸部細胞,有助乳腺生長,是自然的發育胸器。而當中更添加酪梨油,令發育般的雙乳翘挺自然,彈滑細緻。

 

零售點:屈臣氏

 

兩瓶為一個月療程,而平時係屈臣氏買到的正常size$498 / 60粒裝(半個月療程)


 

使用方法:每日兩次,每次兩粒,建議在餐後30分鐘後服食,並每天飲用至少8杯清水,以達至最佳效果。經期期間建議停止服食。

 

 

食咗差不多10天了!其實我真心覺得對咪咪真係大了,大咗多少我就冇度啦!而唔知大家有冇經前綜合症後群ga呢?我就個個月都有,其中一個經前綜合症後群我幾鐘意的!好想唔係經前嘅日子都有,就係個咪去到經期前會又脹又大,至少真係升咗一個cup,但脹大得嚟,又有超谷痛那種感覺。對咪就係有呢個感覺啦,但少咗個痛囉,只有脹同大,哈哈!呢個畫面係我最期待的!終於在唔係係經期前嘅日子,出現了!好開心!

 

 

側邊睇,我覺得真係脹滿咗!仲要脹滿得嚟係挺的!唔係下垂的!個感覺超正!

 

可能比起d事業線好重嘅女仕嚟講,我呢d真係小兒科,但我再三強調,我唔駛話要C以上的cup數,呢個級數,我覺得夠用了!哈…

 

 

如果想知多d NuBrest產品嘅資料,可以在www.nubreast.us FB https://www.facebook.com/clubNB.us/ 內找到!


以上產品及產品資訊,全部由品牌提供
 

 
 
COMMENT
 
Cherry
 
MR.MOON: NICE
  
MR.MOON
 
NICE
×

修改

×

回覆

私人
 
RELATED TOPICS