最新產品試用
  • 產品:
    保濕面霜 + 洗髮沐浴露
    保濕面霜 + 潤膚乳液
    保濕面霜 + 舒緩保濕乳
    名額:
    25名
    試用日期:
    04-01至17-01
    截止報名:
    24-01-2017  已截止
     
    立即登記
  • 產品:
    鮮維C高濃縮膠原深層補水面膜
    鮮維C高濃縮膠原亮白修護面膜
    鮮維C高濃縮膠原緊緻抗皺面膜
    名額:
    20名
    試用日期:
    28-12至03-01
    截止報名:
    21-01-2017  已截止
     
    立即登記
  • 產品:
    份子釘滋潤保濕急救精華乳 40ml
    份子釘滋潤保濕急救面霜 50ml
    份子釘滋潤保濕急救面膜 22g x 5pcs
    名額:
    20名
    試用日期:
    21-12至27-12
    截止報名:
    27-12-2017  已截止
     
    立即登記
  • 產品:
    魚子雙效修護乳液 150ml或魚子雙效修護面霜 50ml
    名額:
    20名
    試用日期:
    14-12至29-12
    截止報名:
    20-12-2017  已截止
     
    立即登記
 
 
 
Home > Blog > 甩脂冇難度@Bfinn神效甩油丸試用

甩脂冇難度@Bfinn神效甩油丸試用

天氣開始熱啦!又係bikini差不多要出動嘅時候啦!


但日日返工,放工後又攰到爆!真係想做吓運動到懶,所以食完又座,座完又食,久而久之,纖腰都會變肥腰!



好彩呢排有機會試吓泰國星級瘦身專家"Bfinn神效甩油丸"啫!其實泰國品牌嘅減肥產品,我不嬲上網睇,都話work,但一直未有機會親身認証吓!咁就要睇吓佢幫唔幫到我,從最基本的飲食著手,去掉呢嚿咁礙眼嘅豬腩肉先!


一盒30粒,粒粒獨立包裝,雖然有點不環保,但好方便攜帶外出喎!



產品簡介:Bfinn神效甩油丸,集排毒、排油、保健於一身。Bfinn神效甩油丸蘊含純天然植物提取的營養素,成分天然安全,不含西藥成分;與坊間減肥藥的概念完全不同,Bfinn能阻隔多餘油脂,防止過量吸收並直接將過剩油份排出體外,快速見效。


Bfinn神效甩油丸蘊含6大純天然提取物(包括:甲 殼素、白腰豆精華、仙人掌萃取物、藤黃果提取、CLA共軛亞麻油和左旋肉鹼),有效分解腸道毒素,幫助去除血管內的脂肪及膽固醇,抑制發胖因素消耗多餘脂 肪,用後1至2天內能即見排油效果,無任何副作用。產品成分安全可靠,獲FDA認證及泰國權威減肥醫生推薦,而且通過醫學權威測試,確保Bfinn 的安全性及高質量。有別於傳統的排水瘦身產品,Bfinn神效甩油丸會在腸道形成「隔油層」,抑制油脂吸收,分解排走囤積脂肪,油分隨糞便直接排出體外, 不會出現漏油的尷尬情況。



服食方法:每餐餐前15-30分鐘服食1粒,每日1-3次



如果想加強瘦身效果,就可以好我咁,每餐餐前15-30分鐘,服食一粒



我想快d見到個效果,所以我每餐餐前都有服用,而每餐個食量同平時一樣,食咗3天左右,已好明顯個腩細咗好多!條腰個sharp型返番嚟,唔再係一碌,而全身都feel到手腳亦都比之前幼了,冇咁擁腫咁!而服食過咗後,其實只係覺得便便比之前真係排多咗,服食時的日子,一天至少可以排3次便,但唔係話肚瀉嗰隻痾喎,係正常排便嗰隻,排出後,成個人簡直好似鬆曬咁!勁爽!


有咗Bfinn神效甩油丸就唔駛怕大吃大喝後,會有番個肥腩出現啦,啱曬又懶又唔鐘意旭動嘅女仕,佢簡直係女仕們夏日的救星!



以上生產品及產品資訊,全部由品牌提供
 

 
 
COMMENT
 
sweet
 
nice
×

修改

×

回覆

私人
 
RELATED TOPICS