最新產品試用
  • 產品:
    保濕面霜 + 洗髮沐浴露
    保濕面霜 + 潤膚乳液
    保濕面霜 + 舒緩保濕乳
    名額:
    25名
    試用日期:
    04-01至17-01
    截止報名:
    24-01-2017  已截止
     
    立即登記
  • 產品:
    鮮維C高濃縮膠原深層補水面膜
    鮮維C高濃縮膠原亮白修護面膜
    鮮維C高濃縮膠原緊緻抗皺面膜
    名額:
    20名
    試用日期:
    28-12至03-01
    截止報名:
    21-01-2017  已截止
     
    立即登記
  • 產品:
    份子釘滋潤保濕急救精華乳 40ml
    份子釘滋潤保濕急救面霜 50ml
    份子釘滋潤保濕急救面膜 22g x 5pcs
    名額:
    20名
    試用日期:
    21-12至27-12
    截止報名:
    27-12-2017  已截止
     
    立即登記
  • 產品:
    魚子雙效修護乳液 150ml或魚子雙效修護面霜 50ml
    名額:
    20名
    試用日期:
    14-12至29-12
    截止報名:
    20-12-2017  已截止
     
    立即登記
 
 
 
Home > Blog > Elyze 夏日冷凍溶脂大決戰 - Round 1 fight!!!

Elyze 夏日冷凍溶脂大決戰 - Round 1 fight!!!

我同一般港女都一樣,都是口講一直在說減肥減肥,但並不會做任何運動呀,節食呀去達標⋯⋯ 加上生完後我都只是懶懶坐在家中,肚肚跟後腰的肉肉不斷屯積,現在已經達到一發不可收拾的狀況。現在跟20年前的風氣完全不同了,以前大家都認為生完後身材走樣或變肥是十分正常,但現今大部份sis生完都比生前身材更fit!! 
好彩今次有Elyze x theXXXXX 既擊退脂肪!無懼夏日挑戰」3個月療程體驗活動我未來3個月會做6次療程。大家記住跟蹤住我呀!
我要發奮圖強,elyze求你把我變回生產前的身材吧!(哭求中)


好開心,去做treatment竟然可以同埋ronni去,以後時間安排更加彈性啦~
一去到咁大,咁開揚既elyze, 立即有個好nice既EE service我地飲野,食野!正!(哈)

elyze香港有4間centre, 我去既就係位於旺角朗豪坊的centre。

 
reception 好大好舒服,D staff又好nice, ronni咁跑法都無話佢⋯⋯ ╮(╯_╰)╭

嗯嗯,都係要全景圖先睇得出果到有幾relax呢~

呢個就係我的治療師 - Lin Lin, 佢話唔好影到佢呀!~~~~ 

首先我地入去呢間房做inbody 體重及健康分析儀 分析,要除鞋除襪,雙腳踏上機器上面,雙手垂直拿著鐵捧,分析妳有的塑身需要,從而按最合適你的健康指標及塑身需要,塑出專屬你的美體線條。

之後機上就會出現你身體上的機能分佈,當然我唔會知道佢寫D咩啦,都係入consult房等Lin Lin再慢慢解釋比我聽啦!ヽ(✿゚▽゚)ノ

Lin Lin解釋我既inbody指數,其實我身體裡的body fat都係o係normal range入面,係我肌肉比率較低(因為我真係一滴運動都無做過呀⋯⋯)所以Lin Lin要求我每日做15-20mins運動,原來拉筋都算架,咁我盡量嘗試下每日都拉下筋啦⋯⋯ 

基本上成過treatment係分上3 part, 

RF活化循環療程
專利射頻深入皮下組織,暢通循環管道; 
以45℃熱力提升身體循環,加快排脂速度。

針對頑固脂肪,減少脂肪數量及縮小體積

收緊肌膚,塑造完美線條

最恐怖的事情出現了,就係依加換上指定的運動衫,Lin Lin再睇我實際情況⋯⋯ (((゚Д゚;)))

 
簡直係慘不忍睹,超肥呀!!!救命呀!由其是腰上面既水泡,後腰既肉肉⋯⋯救命⋯⋯
希望Lin Lin真係幫到我啦 (嚎哭中)



一隻腳look完,LinLin 就會推我的淋巴位,估唔到LinLin咁瘦,但係佢係超大力的呢!!!(痛 (;´д`).。oO)

其實做完唔會有明顯瘦左,但對腳感覺上是比做之前輕左。做完後皮膚會較乾,所以要搽番D body lotion, 同飲8-12杯水可以事半功倍架!(*´∀`)~♥

呵呵呵,大家要跟蹤住我同Lin Lin既肥肉大對決 - round 2 呀!

P.S.
如果大家有興趣想試試,可以click入下面既link登記呀!

where to find inma?
inmabean.blogspot.hk
inmabean@gmail.com
 

 
 
COMMENT
 
×

修改

×

回覆

私人
 
RELATED TOPICS